Jij hebt hart voor de zaak...

Wij hebben hart voor administratie: we nemen je graag alles uit handen wat er op administratief gebied komt kijken bij het hebben van een onderneming. Van het invullen van formulieren, het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en het opstellen van jaarcijfers voor een zelfstandige ondernemer, tot advisering en ondersteuning van een grote organisatie met een eigen financiĆ«le administratie.

Onze kracht is het vertalen van de processen in de organisatie naar een leesbare en begrijpelijke boekhouding en bijbehorende rapportage. Structuur aanbrengen, ruimte en overzicht scheppen.

Hart voor administratie is een samenwerking van Margriet Hofland (Hart&Zaken) en Annemiek van Vliet (Annemiek van Vliet Administraties). We zijn gevestigd in een sfeervol pand aan de Zandvoortselaan in Heemstede, net voorbij de grens met Haarlem. Het is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Maatschappelijk verantwoord

Bij Hart voor administratie wordt niet alleen nagedacht over boekhouden. We houden van mensen, zijn positief ingesteld, creatief en doen ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten. Elk jaar schenken we 1% van onze winst aan een goed doel. Omdat we geloven dat iedereen kan bijdragen aan een mooiere en betere wereld.

Wie ben jij?

Onze dienstverlening is voor iedereen: MKBZZP-er/freelancer of starter. Wij maken graag kennis met je!