Onze werkwijze

Als je ge├»nteresseerd bent in onze dienstverlening, kun je ons via het contactformulier benaderen voor een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar wat je doet en wat wij voor je kunnen betekenen.

Plan van aanpak

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat je behoeften zijn op het gebied van onze administratieve dienstverlening, begeleiding en advies. Dit is voor elke organisatie en voor iedereen anders. We vinden het belangrijk dat je je vooraf bewust bent van de verschillende mogelijkheden.

Voorstel en richtprijs

Naar aanleiding van het gesprek ontvang je van ons een voorstel. Hierin staat nog eens duidelijk benoemd welke werkzaamheden Hart voor administratie gaat verrichten en wat wij aan input van jou verwachten. Vervolgens maken we een inschatting van het aantal uren dat wij denken te besteden aan deze werkzaamheden. Dit resulteert in een richtprijs.

Uurtarief of vaste prijs?

Wij vinden het fair om met je af te rekenen volgens de werkelijke tijd die wij aan jouw organisatie hebben besteed. Dit kan betekenen dat bij de afrekening blijkt dat we een te hoog voorschot aan je in rekening hebben gebracht. Uiteraard krijg je het teveel betaalde bedrag dan van ons terug.

Het kan ook voorkomen dat we meer tijd moeten besteden dan we van te voren hebben ingeschat. Of er komen in de loop van de tijd werkzaamheden bij. Omdat wij waarde hechten aan onze afspraken en de overeengekomen richtprijs, nemen wij in zo'n geval altijd eerst contact op om in overleg de voorschotten te verhogen of extra werkzaamheden in rekening te brengen. 

In sommige gevallen kan in overleg een vaste prijs worden overeengekomen.