Doen wat je leuk vindt

Als starter ben je vol van je aanstaande onderneming. In je enthousiasme borrelt er van alles in je op, je hebt ideeën te over en tijd te kort om alles vorm te geven. Het laatste waar je aan denkt is het opzetten en voeren van een administratie. Toch kun je ook al in deze fase veel profijt hebben van de structuur die een goede administratie je biedt. En het is fijn als er iemand meedenkt over de financiële haalbaarheid van je plannen.

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om zelf (al dan niet online) een administratie te voeren. We bekijken samen in welke mate je werkzaamheden aan Hart voor administratie uitbesteedt. Ben je consequent en gedisciplineerd, dan heb je alleen een start-up nodig en kun je daarna veel zelf doen. Maar je kunt er ook voor kiezen het administratieve gedeelte geheel aan ons over te laten en zelf te doen wat je leuk vindt.

Gratis adviesgesprek

Bij de start van een onderneming maak je vaak eerst kosten, voordat je daadwerkelijk iets gaat verdienen. Daarom kun je bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Klik hier voor een afspraak.

Startersmap

Als je besluit om klant te worden bij Hart voor administratie, krijg je een ordner waarin je je administratie op een overzichtelijke manier kunt bewaren. Daarnaast bevat deze map tips, standaardformulieren, een paar duidelijke overzichten met betrekking tot wet- en regelgeving en een lijst met handige adressen. 

Geniet van het ontstaan van jouw onderneming en laat het opzetten van de financiële administratie aan ons over!