Kapitein op je eigen schip

Werken als ZZP-er of freelancer geeft veel vrijheid. Maar het verschil met werken in loondienst is ook dat je, naast je eigenlijke werkzaamheden, een soort manusje van alles bent. Je haalt zelf je opdrachten binnen, stuurt facturen voor geleverde diensten en houdt keurig de administratie bij. Je moet van alle markten thuis zijn en als je niet oppast blijft er steeds minder tijd over om datgene te doen waar je je geld mee verdient. 

Delegeren

Een goede administratie is up to date, goed gestructureerd en levert je met één druk op de knop de informatie die voor jou van belang is. Het is belangrijk dat de basis goed is, daarna is het een kwestie van consequent zijn en goed bijhouden. Dit vinden wij erg leuk om te doen. Maar ook om aan jou te leren.

Jij bepaalt op welke manier en in welke mate we je ondersteunen op administratief gebied. Als je dat prettig vindt, kun je zelfs (al dan niet op een vast moment) bij ons aanschuiven om met je boekhouding aan de slag te gaan.

Aangifte inkomstenbelasting

Je kunt bij ons terecht voor je aangifte inkomstenbelasting. Wij zijn goed op de hoogte van de diverse fiscale regelingen die voor zelfstandigen van toepassing zijn. In combinatie met het feit dat wij onze klanten graag persoonlijk leren kennen, levert dit een optimale aangifte op.    

Starter?

Klik dan hier voor meer informatie over ons gratis adviesgesprek en de startersmap.