Ondernemers Pakket

Het Ondernemers Pakket is de basis van onze dienstverlening. Het is gebaseerd op een workflow die zich in de afgelopen jaren voor ons heeft bewezen als de fijnste manier van samenwerken met zelfstandige ondernemers. 

Voor ondernemers die zelf de administratie willen bijhouden werken wij met Moneybird, een online boekhoudpakket. Moneybird is eenvoudig en helder in gebruik. Het sluit goed aan bij ons idee van samenwerken met onze klanten, omdat we allebei toegang hebben tot de administratie en op die manier taken kunnen uitwisselen, afstemmen en mee kunnen kijken.

We hebben een duidelijke visie over de manier waarop je administratie moeiteloos kunt bijhouden en Moneybird sluit daar 100% op aan. 

Het Ondernemers Pakket is dé manier om ondernemers op de allerbeste manier te ondersteunen en ziet er als volgt uit:

  • De administratie wordt door de ondernemer bijgehouden in Moneybird
  • Ieder kwartaal checken wij de administratie en verzorgen we de aangifte BTW
  • We signaleren verbeterpunten
  • Stellen na afloop van het jaar de jaarrekening op
  • En verzorgen de aangifte IB van jou en eventueel een fiscale partner (niet ondernemer).

De prijs van het Ondernemers Pakket is € 75 per maand of € 750 bij betaling ineens bij aanvang van het jaar (deze prijzen zijn exclusief BTW).  


Op Maat Pakket

Wil je je administratie aan ons uitbesteden óf heb je één of meerdere BV's, dan maken we graag een Op Maat Pakket voor je. Voor een werk BV moet je denken aan een bedrag vanaf € 1.250 op jaarbasis en voor een holding vanaf € 750 (exclusief BTW). 


Opstartkosten

Om een goede start te maken, verdiepen we ons graag jou en je bedrijf. We leggen een dossier aan en vragen je de oren van je hoofd over je drijfveren, dromen, wensen, doelen, maar ook over praktische zaken, zoals overeenkomsten, de inrichting van je administratie en tenslotte ook naar de fiscaliteiten van de afgelopen jaren (middeling van je inkomen om maar iets te noemen). Hiervoor brengen wij éénmalig € 500 (exclusief BTW) in rekening. 


Salarisadministratie

Voor salarisadministraties maken wij dankbaar gebruik van de expertise van CENT Lonen, een kantoor dat specifiek gericht is op het verwerken van salarissen en alles wat daarbij komt kijken. Prijzen zijn vanaf € 175 per werknemer per jaar (exclusief BTW).